Events

Bekijk hieronder op welke beurzen of evenementen Knoll BV of dealers van Knoll BV aanwezig zijn.

Agro Techniek Holland

Biddinghuizen, Nederland

De Agro Techniek Holland beurs vindt plaats van 14 t/m 17 september. Op dit grootse outdoor agro-evenement van Fedecom Fairs in Biddinghuizen komen maar liefst ca. 50.000 bezoekers.

Fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie tonen op deze beurs hun producten en diensten aan de agrarische wereld. Het belooft een spektakel te worden waar u absoluut bij wilt zijn.

Agribex 2023

Brussel, België

Agribex is de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.

Agritechnica 2023

Hannover, Duitsland

De Agritechnica is ’s werelds grootste vakbeurs voor landbouwtechniek. Meer dan 2.750 exposanten uit 51 landen presenteren hun nieuwe ontwikkelingen in de Hannover Messe. Er komen zo’n 450.000 bezoekers uit meer dan 130 landen. Maar liefst 111 Nederlandse bedrijven hebben een eigen stand. Diverse regio’s in Nederland zijn wereldwijd toonaangevend in de landbouwtechniek.

 

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.