Alex Schanssema rond

Alex Schanssema

Appingedam, Nederland

Dit is inmiddels de 10e nieuwe MidiBaler welke wij bij Knoll B.V. gekocht hebben!

Ons loonbedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van gras en hooi tot midibalen. Wij zijn in als één van de eerste loonbedrijven in Nederland hiermee begonnen. Inmiddels werken wij met twee machines en maken we jaarlijks +/- 15.000 midibalen. 

Wij hebben al een lange tijd een goede relatie met Knoll B.V.. Voorheen werkten wij met de MidiVario 85/100 machines en tegenwoordig met het model MidiVario II. 

Onlangs hebben wij voor het seizoen 2022 een nieuwe machine gekocht. Dit keer hebben we gekozen voor het model KNOLL MidiFix. 

Inmiddels is dit de 10e midibalen perswikkel-combinatie welke wij bij Knoll B.V. gekocht hebben! 

Omdat wij gedurende het seizoen volop werken met onze machines kunnen wij ons geen stilstand veroorloven. Dit is ook de reden waarom wij kiezen om onze machine te kopen bij een bedrijf met kennis en ervaring zoals Knoll B.V. Ik ben mij ervan bewust dat iedere machine onverhoopt kapot kan gaan, echter maakt voor ons de service welke op dat moment geboden wordt het verschil. Knoll B.V. denkt altijd met ons mee voor een snelle oplossing of reparatie en de persoonlijke relatie met het bedrijf spreekt ons aan. Wanneer een reparatie niet op locatie of op korte termijn uit te voeren is, brengt Knoll B.V. een vervangende machine bij ons, zodat het werk door gaat en wij onze klanten tevreden houden. 

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.