Werner Hofmänner rond

Werner Hofmänner

Haag (Rheintal,) Switzerland

‘‘De MultiBaler XL loopt vlekkeloos en de medewerkers zijn enthousiast!’’

Hofmänner Haag AG is een familiebedrijf dat werkzaamheden uitvoert voor opdrachtgevers in een groot gebied in Zwitserland aan de grens met Liechtenstein.

De KNOLL MultiBaler XL is een robuuste machine. De machines heeft een sterke en duurzaam ontwikkelde perskamer, wat resulteert in zeer goed verdichte balen. De foliebinding werkt ongecompliceerd en werkt voortreffelijk voor allerlei materialen.

Door de zeer goed geoptimaliseerde besturing van de complete machine haalt de MultiBaler XL ook een goed uurrendement.

Het laden van de bunker met de optionele ‘‘side loading conveyor’’ was voor ons van groot belang, hierdoor kunnen we snel lossen met onze doseeroplegger met zijlossing systeem en hoeven we nooit meer terug te rijden. Daarnaast is het opzetten van de machine eenvoudig en nauwelijks merkbaar qua tijd.

We persen voornamelijk maïs, maïskolfmeel en wat suikerbietenpulp. Ons idee is om ook GPS en eventueel graskuil te balen. Maar uit onze ervaring kunt u alles persen met deze machine.

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.