KNOLL Machines

KNOLL machines zijn toegewijd aan hun gebruiksdoel; persen & wikkelen van ronde balen zonder compromissen!

Baalkwaliteit en baaldichtheid zijn fundamenteel voor iedere eigenaar van een balenperswikkel-combinatie. Wij van KNOLL begrijpen dit en laten door unieke kenmerken en innovaties een echt verschil zien in prestaties op het veld.

Het KNOLL verkoopprogramma biedt diversiteit. Verschillende soorten machines voor het persen van uiteenlopende producten; gras, hooi, stro, mais en nog veel meer. Diverse soorten balen kunnen geproduceerd worden met de KNOLL machines, een veelzijdig assortiment om aan uw eisen te voldoen!

Multibalers

De MultiBalers van KNOLL zijn door hun robuuste constructie universeel inzetbaar. Deze multifunctionaliteit maken de machines alleskunners voor iedereen. KNOLL MultiBalers werken wereldwijd om klanten te voorzien van de beste producten en performance!

MidiBalers

KNOLL MidiBalers staan garant voor een hoge betrouwbaarheid en capaciteit (aantal balen/uur). Doordachte techniek en een efficiënt proces zorgen voor het hoogst mogelijke rendement. Een volautomatisch proces zorgt voor een eenvoudige werking. Wachttijden worden verminderd door optimale afstelling van de werkgangen. Know-how uit ‘‘eigen huis’’ welke het werken met KNOLL MidiBalers tot een plezier maakt!

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.