Nieuwe KNOLL MidiFix II afgeleverd aan Evert Koomans Agrarische dienstverlening

Het voorjaar is weer begonnen, het eerste gras is gemaaid en dat betekend dat wij weer klanten blij mogen maken met nieuwe of gebruikte MidiBalers.
Afgelopen maandag mochten wij bij Evert en Bert Koomans in Nieuw-Buinen een nieuwe KNOLL MidiFix II afleveren en direct in gebruik stellen.
 
Evert Koomans werkte voorheen met twee MidiFix perswikkelcombinaties waarvan één nu vervangen is door het nieuwste model KNOLL machine.
De KNOLL MidiFix II onderscheidt zich door het toepassen van verschillende nieuwe functies en technieken. Verschillende functies op de machine worden nu proportioneel hydraulisch aangestuurd wat zorgt voor rustige en soepele bewegingen in de machine.
 
Daarnaast is de gehele besturing aangepast en geoptimaliseerd voor een nog betere en gebruiksvriendelijkere werking. De altijd aanwezig camera feed in het hoofdscherm zorgt voor een goede controle van de gebruiker op belangrijke functies.
 
De inbedrijfstelling is succesvol en naar wens verlopen en Evert Koomans heeft inmiddels al diverse wat balen verwerkt met zijn nieuwe machine.
Wij wensen Evert & Bert veel werkplezier toe met deze nieuwe machine en vanzelfsprekend ook met de andere MidiFix voor dit seizoen!

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.