VACATURE! Assemblage monteur afdeling Baling & Wrapping

Hé techneut! Lijkt het jou gaaf om in de techniek te gaan werken of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze nieuwe vacature voor een:

ASSEMBLAGE MONTEUR / MEDEWERKER

– BALING & WRAPPING –

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met twee rechterhanden die energie krijgt van het werken met zware machines.
Ben jij die persoon? Lees dan snel verder!

Knoll B.V. verkoopt en onderhoud al ruim 65 jaar machines voor de agrarische- en tuin & park sector. Wij zijn een technisch bedrijf met veel vakmensen. Dit vertaald zich ook in onze informele en ‘’hands-on’’ bedrijfscultuur.

Binnen onze afdeling Baling & Wrapping produceren wij vanaf 2008 onze eigen machines voor het persen en wikkelen van ronde- en vierkante balen. Deze worden als KNOLL machines wereldwijd verkocht en werken inmiddels in 60 landen wereldwijd. Iets waar wij erg trots op zijn!

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren hieraan en gaat jouw hart kloppen van het werken aan (zware) machines? Bekijk dan snel onze uitgebreide vacature voor meer uitleg over de werkzaamheden welke je in deze functie gaat uitvoeren en wat je van ons mag verwachten.

>> Download vacature <<

Bij Knoll B.V. werken we anders als in (grote) fabrieken waarin jij één onderdeel van het gehele proces uitvoert. Wij kennen geen kleine stationnetjes en bij ons voer je veelzijdig werkzaamheden uit aan het realiseren van een fantastisch eindproduct, welke jij uiteindelijk zelf kunt testen en afleveren. Een greep uit de voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Machine delen samenstellen en monteren
  • Bekabeling monteren en aansluiten
  • Hydrauliek monteren en aansluiten
  • Elektrische componenten monteren en aansluiten
  • Machines testen als eindproduct
  • (Kleine) reparatie werkzaamheden
  • Machines en componenten laden / lossen
  • Machines afleveren aan klanten

Zie jij in jezelf de perfecte kandidaat of heb jij juist vragen of je wel voldoet aan onze wensen? Schroom niet om te informeren en neem contact op met Jarold Knoll van Knoll B.V.

Je mag ook gewoon eens binnen bij ons voor een (korte) rondleiding of specifieke uitleg van de werkzaamheden.

Ga jij de uitdaging aan? Bel, mail, WhatsApp of kom gewoon langs!

Contactgegevens:

Knoll B.V.
T.a.v. Jarold Knoll
Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst

Mail       : jarold@knollbv.nl
Tel.        : 06-14690294

 

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.