AFLEVERING VAN EEN UNIEKE COMBINATIE VAN MACHINES NAAR ABU DHABI!

Onlangs hebben wij een zeer unieke combinatie van machines geleverd aan een nieuwe klant uit Abu Dhabi.

Deze klant heeft een soortgelijke combinatie zien werken en nam contact op met Knoll B.V. of wij hen hetzelfde systeem als complete combinatie konden leveren.

Wij hebben deze kans aangegrepen en dit heeft uiteindelijk geleid tot de levering van een set nieuwe machines in de volgende specificatie:

KNOLL MultiBaler 1220 in combinatie met een NEW HOLLAND FR 480

Om beide machines in combinatie te kunnen gebruiken, hebben we de MulitBaler 1220 uitgerust met een tandwielkast voor 1000 tpm aandrijving. Daarnaast is de NEW HOLLAND FR 480 op deze hakselaar uitgerust met een 1000 rpm aftakasaandrijving. Deze aftakasaandrijving in combinatie met de trekhaak zijn speciaal ontworpen zodat ze naadloos aansluiten op de KNOLL MultiBaler 1220. Hierdoor is het mogelijk om beide machines in één werkgang te gebruiken.

De NEW HOLLAND FR 480 is ook uitgerust met een KEMPER 445 (6-rijige) hakselaar. Daarnaast is deze 476 PK hakselaar voorzien van diverse opties zoals metaaldetector, automatisch invetten, klimaatbeheersing, camerasysteem, etc.

Binnenkort verwachten wij de gehele combinatie van machines in Abu Dhabi op te starten op locatie van de nieuwe eigenaar.

Wij houden u op de hoogte van dit interessante avontuur!

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.