Twee groenvoer experts slaan de handen ineen

Een unieke samenwerking tussen twee ondernemingen met een grote staat van dienst binnen de groenvoer keten.  

Knoll B.V., producent en importeur van balenpersen & wikkelaars gaat de samenwerking aan met AM Machinery, specialist op het gebied van gebruikte veldhakselaars, voorzetstukken en onderdelen. Beide ondernemingen hebben enkele jaren geleden bewust gekozen voor specialisatie om zich zo te kunnen concentreren op toegevoegde waarde, ieder op zijn eigen manier.

Schoenmaker blijf bij je leest is hier echter wel van toepassing. Beide partijen opereren in een zeer specialistisch gebied en zullen omwille van de kwaliteit een beroep op elkaar doen wanneer dit voor de klant van toegevoegde waarde is. De kracht zit hem bij ons in hele specifieke vakkennis en ervaring, dat blijft zoals het is. Als er vanuit de klant echter behoefte is aan het totaalplaatje “hakselaar met baler”, dan kunnen we een betrouwbare partner aanbieden. Beide bedrijven zijn gevestigd in Nederland, wat wereldwijd wordt gezien als toonaangevend binnen de landbouw.

‘Er is een grote behoefte aan de Nederlandse kennis in de internationale agrarische sector. Wij krijgen vanuit de hele wereld aanvragen en leveren persen in meer dan 60 landen’, aldus Jarold Knoll.

‘Een 1+1=3 verhaal’, aldus Bart Bennenbroek (directeur AM Machinery). ‘Knoll biedt de eindgebruiker een unieke oplossing voor het conserveren van groenvoer. Dat, in combinatie met de juiste veldhakselaar van AM Machinery maakt dat we onze klant kunnen ontzorgen met een nieuwe innovatieve oogst en conserveer methode. Het voer wordt direct  geportioneerd in balen, welke een hele goede verdichting garandeert en een betere kwaliteit voer, wat weer  resulteert in hogere productie van melk en vlees en een lagere uitstoot van methaan.

Na eerdere, succesvolle samenwerkingen besloten de ondernemingen elkaar vaker op te zoeken om zo de klant een totaalpakket te kunnen bieden met een partij met dezelfde hoge eisen aan kwaliteit, klantenservice en nazorg. ‘AM Machinery en Knoll B.V. hebben veel raakvlakken en de potentie om elkaar in ieders expertise te versterken. Dit is zowel voor ons als voor onze klanten een voordeel omdat we snellere en kortere lijntjes in ons netwerk kunnen leggen, licht Jarold Knoll (directeur Knoll B.V.) toe.

AM Machinery is een internationale veldhakselaar specialist gevestigd in Nederland, die zich concentreert op in-, verkoop, inspecties, reparaties, onderdelen en upgrades van gebruikte veldhakselaars, deze specialisatie is uniek in de wereld.  Met meer dan 25 jaar ervaring en een eigen garantie programma, internationaal dé betrouwbare partner voor gebruikte hakselaars.

Knoll B.V. is in de afgelopen 25 jaar actief geweest met diverse ontwikkelingen op gebied van balenpersen & wikkelaars. Zowel als importeur als producent. Kortom, de toonaangevende partij voor een professionele nieuwe of gebruikte baler/wrapper combinatie.

Stuur hier uw foto's of video's in

Maakt u al gebruik van één van onze machines? Deel uw foto’s en/of video’s met ons en laat zien hoe en waar u de machine gebruikt.